Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!!




Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση κοντράραμε στα ίσα την Κορησό σε ένα ματς με πολλά νεύρα...Οι παίχτες μας παίξανε με πολύ πάθος καταθέτοντας την ψυχή τους καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξαν από τα πρώτα λεπτά κιόλας ότι η ομάδα της Δόξας θα περνούσε ένα δραματικό απόγευμα!!!
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις, όμως με το ξεκίνημα του δευτέρου δείξαμε τις διαθέσεις μας όταν στο 51΄λεπτό ο Βελλίδης Δ. ανέτρεψε τον Σαββουλίδη Γ. στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως πολύ σωστά το πέναλτι, εκτελώντας το εύστοχα ο Μαρκόπουλος Γ. κάνοντας το 1-0!! Στη συνέχεια η Κορησό πίεσε για να πάρει τον βαθμό χωρίς να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο...όπου τελικά τους τον χαρίσαμε εμείς όταν στο 82΄λεπτό μετά από ένα λάθος μας ο Λιόλιος έγραψε το 1-1 που έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα..!!!
*Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ .Δημητριάδη Ι., κ. Κοτεκίδη Ι., κ. Καπρή Δ.
**Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 100 και πλέον φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από τους οποίους αρκετοί ήταν και της Κορησού!!!
Οι συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ: Στεφάνου, Σαββουλίδης Θεόδωρος, Βλιώρας, Βιέρος Έρστελ, Ιωάννου, Μαστορίδης Θεόφιλος, Σκέκλος(33΄Σαββουλίδης Γιώργος), Βιέρος Νικηφόρος, Μαστορίδης Θωμάς, Μαρκόπουλος
*Την αποστολή συμπλήρωναν: Σταύρου, Τσοτσούλης, Μαστορίδης Νίκος, Μαστορίδης Θεοχάρης, Τσαρνέλας, Στεφάνου Αλέξανδρος
ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ: Χυσολάρι Ε, Βελλίδης Δ.(79΄Παπαιωαννίδης Δ.), Τζαχαλής Α., Μαρκόπουλος Κ.(59΄Ντάλλας Δ.), Λαζαρίδης Β., Γάκκιας Σ.(56΄Βλάχου Γ.), Βελλίδης Θ., Μηλιάτης Β., Μελλίδης Α., Τόλος Π., Λιόλιος Χ.
*Την αποστολή συμπλήρωναν: Γιαννιός Κ., Ευαγγελίδης Σ., Χυσολάρι Ε., Μαυρομάτης Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου