Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ-ΟΙΝΟΗ=0-4


Ο τερματοφύλακας συνήθως σε μια ομάδα είναι το α και το ω, όμως όταν έχεις έλλειψη στο τέρμα, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.....ακόμα όμως χειρότερα, είναι όταν χάνεις πέναλτι στο 0-1...!!!!! Η ομάδα μας σήμερα παρουσιάστηκε χωρίς τους Ψωμαδάκης Π. (τερματοφύλακας), Μαστορίδης Θωμάς και Σκέκλος Ε. βασικοί παίχτες όλη την σεζόν.....Στο αγωνιστικό κομμάτι, πραγματικά όποιος ήταν σήμερα στο γήπεδο και παρακολούθησε το ματς θα έβλεπε ότι το σημερινό σκορ είναι τελείως πλασματικό......!!!!Στο 12΄λεπτό ο Τσακουρίδης Π. εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του αμυντικού σε ρόλο τερματοφύλακα όμως σήμερα Βλιώρα Γ. κάνοντας το 0-1. Στο 21΄λεπτό η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι του αμυντικού της Οινόης, όμως από τα 11 βήματα ο Ρέντας αστόχησε, απέκρουσε εύκολα ο Τσούκας...!!!!Στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα ο Τσακουρίδης Π. με πλάσε έγραψε το 0-2 μετά από αδράνεια της άμυνας....Στο 25΄λεπτό έγινε το 0-3 με τον Θεοδωρίδη Θ. έπειτα από νέο λάθος της άμυνας....Στο 36΄λεπτό ο Ιωάννου μετά από μια εξαιρετικής τεχνικής κεφαλιά κρέμασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ!!!!!Στο ακριβώς επόμενο λεπτό έγινε στην κόντρα το 0-4 με τον Ελευθεριάδη Α. στο 37΄λεπτό!!Στο δεύτερο ημίχρονο ο ελλιπείς Εθνικός είχε τα ινία του αγώνα και μετέτρεψε τον αγώνα σε μονότερμα.......χάνοντας κάποιες κλασικές ευκαιρίες για να μικραίνει το άδικο ως τότε σκορ....με τους Ιωάννου Ζ.(2), Σαββουλίδη Γ.(2 τετ-α-τετ), Μαστορίδη Θεο.(2) και Τσοτσούλη Α....
*Το γενικό συμπέρασμα, η ουσία και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν πως η ομάδα μας αν δεν είχε αυτές τις σημαντικές ελλείψεις και παρατάσσονταν όπως και με την Πολυκάρπη, τότε σίγουρα δεν θα έχανε, και άνετα θα μπορούσε να κερδίσει, χωρίς όμως θα θέλουμε να μειώσουμε την ιστορική ομάδα της Φλατσάτα Οινόης...!!!!
**Μέτρια η διαιτησία του σημερινού αγώνα..!!
*** Χαρακτηριστικό πάντως είναι πως σήμερα πολύς κόσμος είδε, έπαιξε και απόλαυσε το καλύτερο γήπεδο στον Ν. Καστοριάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-το φύλλο αγώνος:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αγώνας Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, 23η αγωνιστική

Σάββατο 09 Απριλίου 2011 Ώρα έναρξης:17:00 Γήπεδο:Βασιλειάδας

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ

ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ

1

ΒΛΙΩΡΑΣ Γ.

1

ΤΣΟΥΚΑΣ Α.

2

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Θ.

2

ΣΕΜΟΣ Α.

3

ΤΣΑΡΝΕΛΑΣ Π.

3

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Σ.

4

ΔΙΑΜΑΝΤΟ/ΛΟΣ Μ.

4

ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ Χ.

12

ΜΠΑΝΤΗΣ Ι.

5

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Θ.

6

ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ Ν.

6

ΣΥΤΙΛΙΔΗΣ Γ.

7

ΡΕΝΤΑΣ Π.

7

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Κ.

8

ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟ.

8

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δ.

9

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Γ.

9

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Α.

10

ΙΩΑΝΝΟΥ Ζ.

10

ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π.

19

ΚΑΦΦΕΣ Β.

11

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Σ.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

17

ΤΣΟΤΣΟΥΛΗΣ Α.(ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Θ. 23΄)

12

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Κ. 46΄)

13

ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.

13

ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ Α.

14

ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ Α.

15

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Α.

16

ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ Π.

Προπονητής: Σαββουλίδης Θεόδωρος

Προπονητής: Τσουκουρίδης Χ.

Σκόρερς:Τσακουρίδης Π.(12΄,22΄), Θεοδωρίδης Θ.(25΄), Ελευθεριάδης Α.(37΄)

Διαιτητής:Ντούκας Α. Βοηθοί:Καπρής Δ., Πολυχρονίου Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου