Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Α' ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΣΤΩΡ 3 - 4

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με 7 γκολ, χαμένο πέναλτι και αρκετές φάσεις, μπροστά σε αρκετό κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Βασιλειάδας, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 3-4 από την Ακαδημία Κάστωρ που σήμαινε και ο αποκλεισμός της από το Κύπελλο.

Οι παίχτες του Εθνικού με μεγάλο πάθος και ψυχικά αποθέματα, υπερβάλλοντας τον εαυτό τους κατάφεραν να μετατρέψουν το παιχνίδι σε ντέρμπι ακατάλληλο για καρδιακούς και μάλιστα να το διεκδικήσουν στο τέλος, αν και στο 80' το σκορ ήταν στο 1-4.

Η ομάδα μας με φανερό θέμα στην ανάπτυξη και μεγάλο πρόβλημα στα γκολπόστ (έλλειψη κανονικού τερματοφύλακα), βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν στο 6' λεπτό ο Πατσογιάννης Γ. έκανε με πλασέ το 0-1. Στο 28΄ λεπτό στη πρώτη σοβαρή επίσκεψη στην αντίπαλη εστία, ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, με ένα πανέμορφο πλασέ από τον Θεοδώρου Π. μετά από έξοχη μπαλιά του Βελλίδη Θ. Δυο λεπτά αργότερα η ομάδα της Βασιλειάδας άγγιξε την ανατροπή καθώς σε σουτ του Σαχανίδη Β., ο Ιωαννίδης Χ. είπε ''όχι'' εντυπωσιακά.
Η πίεση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Κάστορα καρποφόρησε 7΄λεπτά μετά το γκολ μας, όταν στο 35΄ο Κύρου Κ. έκανε το 1-2 με πλασέ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάστορας μπήκε εντυπωσιακά σημειώνοντας άλλα δυο τέρματα με τους Ντούκα Ν. (60΄) και Μήλιο Γ. (78΄). Αν και οι περισσότεροι πίστεψαν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει κυρίως ψυχολογικά και ιδιαίτερα όταν χάνεις πέναλτι στο 80΄λεπτό με τον Μαστορίδη Θω. και αυτό χάρη στον νεαρό τερματοφύλακα Σιδέρη Β. που είχε περάσει αλλαγή, ο οποίος είπε και πάλι ''όχι'' στη φάση του 84΄ με τους ίδιους πρωταγωνιστές μετά από πλασέ. Με το σκορ 1-4 ουδείς πίστεψε πως υπάρχει πλέον το παραμικρό ενδιαφέρον. Αυτό κατάφεραν να το διαψεύσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μειώνοντας αρχικά σε 2-4 με τον Βάσκο Κ. στο 81΄λεπτό μετά από αναμπουμπούλα σε κόρνερ και σε 3-4 στο 90΄λεπτό μετά από ένα εξαιρετικό σουτ γκολ από τον Χαρίση Ε. από τα πλάγια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Εθνικού ήταν πρωταγωνιστής και στη προηγούμενη φάση για την ομάδα μας καθώς τρία λεπτά πριν το γκολ, δε κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα μας καθώς στο τέλος ο Εθνικός έφτασε πολύ κοντά σε μια απίστευτη ανατροπή, ουσιαστικά από το πουθενά, που έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αν είχε λίγο ακόμα χρόνο, ίσως και να κατάφερνε να την πραγματοποιήσει.

Άριστη η διαιτησία των κ. Στυλιάδη Δ., κ. Παπαγιάννη Χ. και κ.Χατζή Κ.









*Περισσότερες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την αναμέτρηση στο facebook της ομάδας




ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αγώνας Κυπέλλου, Α’ φάση, 1ος νοκ άουτ αγώνας
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, Ώρα έναρξης:17:00, Γήπεδο: Βασιλειάδας
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΣΤΩΡ
1
ΝΤΟΥΡΟΣ Ι. 1 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χ.
2 ΚΑΦΦΕΣ Β. 2 ΤΡΑΣΙΑΣ Ε.
3 ΤΣΟΠΡΑΣ Λ. 3 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Χ.
4 ΣΙΟΥΡΜΠΑΣ Ρ. 4 ΣΙΑΡΑΦΕΡΑΣ Δ.
5 ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Χ. 5 ΝΤΟΥΚΑΣ Σ.
6 ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Β.
6
ΣΙΑΡΑΦΕΡΑΣ Θ.
7 ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΧ. 7 ΜΗΛΙΟΣ Γ.
8 ΒΕΛΛΙΔΗΣ Θ. 8 ΠΑΤΣΟΓΙΆΝΝΗΣ Γ.
9
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
9 ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Φ.
10 ΘΕΟΔΩΡΟΥ Π. 10 ΝΤΟΥΚΑΣ Ν.
11 ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΩ. 11 ΚΥΡΟΥ Κ.
Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι
12 ΤΟΛΟΣ Γ.  12 ΔΕΤΣΚΑΣ Δ.
13 ΠΑΡΔΕΛΑΣ Α. 13 ΠΕΤΡΟΥ Ε.
14 ΧΑΡΙΣΗΣ Ε. (64' ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΧ.) 14 ΝΟΥΛΑΣ Ε.
15 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α. 15 ΣΙΔΕΡΗΣ Β.
16 ΒΑΣΚΟΣ Κ. (46' ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Β.) 16 ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑΣ Ε.
17 ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Χ. (70' ΒΕΛΛΙΔΗΣ Θ.) 17 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Σ.
18
ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ Ν.
18 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.
Προπονητής: Ζαχαρίας Ιωάννου Προπονητής: Μάκης Δανδίκας
Σκόρερς: Θεοδώρου Π. (28'), Βάσκος Κ. (81'), Χαρίσης Ε. (90') / Πατσογιάννης Γ. (6'), Κύρου Κ. (35'), Ντούκας Ν. (60'), Μήλιος Γ. (78')

Διαιτητής: Στυλιάδης Δ. Βοηθοί: Παπαγιάννης Χ., Χατζής Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου