Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΚΡΟΝΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ 3 - 2

Την ήττα γνώρισε σήμερα ο Εθνικός με σκορ 3-2 στο γήπεδο της Κολοκυνθούς κόντρα στο Κρόνο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδας μας αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και μάλιστα με 2-0 έφτασε κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή αλλά τελικά δεν κατάφερε να την πραγματοποιήσει.

Για ακόμα μια φορά ο Εθνικός μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και δέχθηκε με το καλημέρα μόλις στο 3΄λεπτό το πρώτο γκολ μετά από πλασέ του Ρώσσιου σε τετ-α-τετ. Η νεανική ομάδα του Κρόνου απέκτησε από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού πιέζοντας τα καρέ μας χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο μέχρι το 27΄λεπτό που ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Τοροσίδη Θ. μετά από πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο Εθνικός μετά το 2-0 προσπάθησε να αντιδράσει δημιουργώντας τις πρώτες του επιθέσεις με τους Μαστορίδη Θεοφ. και Ντούρο Ι. Στο διάστημα 30'-45' η ομάδα μας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας την ομάδα του Κρόνου στο μισό γήπεδο. Στο 40' λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μαστορίδης Θω. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Στο 44' λεπτό ήρθε η μείωση του σκορ όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Μαστορίδη Θεοχ. στο πρώτο δοκάρι, ο Μαστορίδης Θωμ. με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρινέλη μειώνοντας σε 2-1. Μάλιστα η ομάδα μας πριν την ανάπαυλα κόντεψε να φέρει το σκορ στα ίσα καθώς η κεφαλιά του Ντούρου Ι. μετά από κόρνερ στη τελευταία φάση του πρώτου μέρους, πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός προσπάθησε να πιέσει αλλά δε κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Σε μια από αυτές και πάνω στην πίεση της ομάδας μας, ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από κόρνερ του Μαστορίδη Θεοφ., ο Μαστορίδης Θω. με κεφαλιά ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (2-2). Με φουλ ψυχολογία και ηθικό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και με παίχτη παραπάνω (!!) συνέχισαν τη μεγάλη υπερπροσπάθεια που έκαναν, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Τελικά η ομάδα του Κρόνου έφτασε σε αυτό που παλεύαμε εμείς, δηλαδή στο τρίτο γκολ που θα ήταν και το νικητήριο, καθώς σε μια κόντρα επίθεση και μετά από αδράνεια της άμυνας, ο Κέντρας Γ. με πλασέ από τα πλάγια έκανε το 3-2 στο 83' λεπτό. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε, καθώς η ομάδας μας έμεινα δικαιολογημένα χωρίς ψυχικά αποθέματα.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή μας επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς, ο ρέφερι έδειξε την κόκκινη κάρτα στον νεαρό αμυντικό της ομάδας μας Καφφέ Β. για εξύβριση κατά την διάρκεια της αποχώρησης στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν οι Ευαγγέλου Ε. και Τήλιος Θ.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αγώνας Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας, 1η αγωνιστική
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, Ώρα έναρξης:16:30, Γήπεδο: Κολοκυνθούς
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΡΟΝΟΣ ΜΑΝΙΑΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ
1
ΜΑΡΙΝΕΛΗΣ Χ. 1 ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ Ν.
2 ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α. 2 ΚΑΦΦΕΣ Β.
3 ΤΟΣΚΟΣ Α. 3 ΤΣΟΠΡΑΣ Λ.
4 ΤΣΙΑΤΣΟΣ Λ. 4 ΣΙΟΥΡΜΠΑΣ Ρ.
5 ΧΟΤΖΙΑ Ν. 5 ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Β.
6 ΡΩΣΣΙΟΣ Δ.
6
ΒΕΛΛΙΔΗΣ Θ.
7 ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ Θ. 7 ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΧ.
8 ΤΗΛΙΟΣ Θ. 8 ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦ.
9
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ε.
9 ΝΤΟΥΡΟΣ Ι.
10 ΝΙΝΟΣ Α. 10 ΣΤΑΥΡΟΥ Η.
11 ΕΓΙΟΥΠ Μ. 11 ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΩ.
Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι
12 ΚΕΝΤΡΑΣ Γ. (68' (ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ Θ.) 12
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α. (62' ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Χ. λ.τ.)
13 ΦΛΑΜΟΣ Α. 13 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Χ. (46' ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΧ.)
14 ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Θ. 14 ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ Ν. (85' ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦ.)
15 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 15 ΠΑΡΔΕΛΑΣ Α.
16 ΖΗΚΙΔΗΣ Σ. (71' ΕΓΙΟΥΠ Μ.) 16 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
17 ΝΙΚΟΥ Λ. 17 ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Γ.
18
ΤΑΣΟΥΛΑΣ Ε. (81' ΡΩΣΣΙΟΣ Δ.)
18 ΣΙΜΟΣ Π.
Προπονητής: Παναγιώτης Μπαμπούλης Προπονητής: Ζαχαρίας Ιωάννου
Σκόρερς: Ρώσσιος (3'), Τοροσίδης Θ. (27'), Κέντρας Γ. (83') – Μαστοριδης Θω.(44', 63')

Διαιτητής: Παπαγιάννης Χ. Βοηθοί: Ρόντσης Κ., Γιαννόπουλος Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου