Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Τα τελευταία νέα:


Χωρίς ιδιαίτερη κινητικότητα πέρασαν οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου. Η διοίκηση της ομάδας μας έχει καταστρώσει πάνω κάτω τα πλάνα της για την φετινή σεζόν, και περιμένει ακόμα να δει ποιοι ποδοσφαιριστές από την φετινή σεζόν που μας πέρασε θα θελήσουν να παραμείνουν στην ομάδα. Εάν δεν προκύψει κάτι της τελευταίας στιγμής, η διοίκηση της ομάδας φέρεται να έχει δύο πλάνα για την φετινή σεζόν. Το πρώτο πλάνο ακούει στην ''νεανική συνταγή'' που υπήρχε πριν δύο χρόνια στην ομάδα, όσον αφορά αυτό το θέμα, υπήρξαν κάποιες συζητήσεις από την πλευρά μας με την Ακαδημία ''Αγιών Αναργύρων'' και περιμένουμε τις δικές τους απαντήσεις.
Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει, υπάρχει και το δεύτερο πλάνο όπου, την ομάδα θα πλαισιώνουν ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας. Περιμένουμε σύντομα να δούμε εξελίξεις....
Αυτή την στιγμή όμως προέχει το γλέντι της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί, στις 23 Ιουλίου και γι΄αυτό το λόγο τα αγωνιστικά θέματα πάνε πίσω....!!!
Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο δήμος έστειλε γεωπόνο για να ελέγξει το γήπεδο και το βρήκε υγιέστατο. Από την άλλη ακόμα δεν έχει προκύψει κάποιο νέο, που έχει να κάνει, με το αν θα έρθει και πότε, ομάδα στο γήπεδο μας για προετοιμασία, καθώς με το ''σκάνδαλο'' που έχει προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει στασιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου