Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΙΝΟΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ=2-0


Πραγματοποιώντας την χειρότερή του φετινή εμφάνιση, ο Εθνικός παρουσιάστηκε στον σημερινό αγώνα κατώτερος των περιστάσεων με αποτέλεσμα να ηττηθεί από μια ομάδα η οποία αγωνίστηκε με όλους τους παίχτες στην άμυνα από την αρχή του παιχνιδιού!!
Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδας μας προσπάθησε να πετύχει το γκολ χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο, κάνοντας μόνο μια ευκαιρία με τον Ιωάννου με κεφαλιά (φώτο) εξ επαφής να την στέλνει ελάχιστα άουτ από την εστία του Τσούκα. Αυτή η φάση στο 10ο λεπτό ήταν και η μοναδική που έκανε ο Εθνικός σε όλο το παιχνίδι..!!!!!!!!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Συτιλίδη στο 15΄λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Οινόης κατάφεραν να διακόψουν το παιχνίδι πάρα πολλές φορές με αποτέλεσμα να μην παιχτεί ποδόσφαιρο και να δημιουργηθούν πολλές συρράξεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων!!!Το 2-0 έγινε στην κόντρα με τον Τσακουρίδη στο 85΄.Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Μαυρομάτης στο 67ο λεπτό.
Κακή η διαιτησία των κ. Νικολαΐδη, κ. Παπαδόπουλο, κ. Κελεπούρη
*Η ήττα αυτή που ήταν η τρίτη συνεχόμενη δημιούργησε ένα κλήμα ανασφάλειας στην τάξη της ομάδας, κάνοντας το ερχόμενο παιχνίδι το Σάββατο εντός με το Νεστόριο να μοιάζει με <τελικό>
οι συνθέσεις:
ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ: Τσούκας, Καραγιαννίδης (40΄Καφαταρίδης), Σέμος, Τσουλουκίδης, Θεοδωρίδης, Συτιλίδης, Μαυρομάτης, Παύλου Η., Ελευθεριάδης, Τσακουρίδης, Παύλου Δ. (60΄Μακρίδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ: Στεφάνου, Βλιώρας, Τσαρνέλας, Μπαντής, Ιωάννου (88΄Σκέκλος), Βιέρος Ε., Ρέντας, Βιέρος Ν.,Μαστορίδης Θεόφιλος (55΄Σαββουλίδης Γ.), Μαστορίδης Θωμάς, Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου