Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ-ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ=1-4


Μετά από μία μέτρια ως κακή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ηττήθηκε με ένα βαρύ σκορ!!!Σε ακόμα ένα παιχνίδι μας κόστισαν τα δικά μας τραγικά λάθη!!
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα από την αρχή ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων πέφτοντας όμως σ΄έναν εξαιρετικό Στεφάνου, όμως και εμείς από την πλευρά μας δημιουργήσαμε 2 κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ με πρωταγωνιστή τον Μαστορίδη Θωμά! Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το 0-1 και συγκεκριμένα στο 43΄λεπτό με τον Καραμήτρο Ι. με ένα αστείο γκολ!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά και έχοντας ένα 10λεπτό (45' ως 65΄) εξαιρετικό κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 1-1 με τον Μαστορίδη Θεόφιλο στο 63΄λεπτό, μετά από μια καταπληκτική ασίστ του Ιωάννου στον Βιέρο Νικηφόρο ο οποίος με την σειρά του πάσαρε με κεφαλιά στον Μαστορίδη Θεόφιλο ο οποίος έγραψε με πλασέ το 1-1! Στο 67΄λεπτό ο Σαββουλίδης Θεόδωρος ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή των ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων και ο κ. Στυλιάδης έδειξε το πέναλτι το οποίο το εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονόμου κάνοντας το 1-2. Μετά το 1-2 η ομάδα μας αποδιοργανώθηκε και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, έτσι οι φιλοξενούμενοί στο 76 ΄κέρδισαν στην κόντρα επίθεση άλλο ένα πέναλτι στην ανατροπή του Στεφάνου πάνω στον Σιδερίδη και το οποίο ξανά εκτέλεσε εύστοχα και πάλι ο Οικονόμου κάνοντας το 1-3. Από εκεί και πέρα παρατήσαμε κυριολεκτικά το παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία γι ακόμα μια φορά στην Πολυκάρπη πάλι από μία αντεπίθεση να κάνει το 1-4 στο 87΄λεπτό με τον Μόσχο Κ. που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα!
*Μετά από δύο μήνες εκτός λόγω τραυματισμού, ο Ρέντας επέστρεψε και πάλι στα γήπεδα!
*Υπό αμφισβήτηση 2 φάσεις του αγώνα, όταν ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ της ομάδας μας με τον Μαστορίδη Θωμά στο 58΄λεπτό και ο μη καταλογισμός της κόκκινης κάρτας από τον διαιτητή στο Σιδερίδη μετά από ένα δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Βιέρο Νικηφόρο προς το τέλος του αγώνα.
*Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 50 και πλέον φίλαθλοι και των δυο ομάδων.
Οι συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ: Στεφάνου, Σαββουλίδης Θ., Μπαντής(73΄Διαμαντόπουλος), Βλιώρας (86΄Τσοτσούλης), Σκέκλος, Ιωάννου, Βιέρος Ε.,Βιέρος Ν., Σαββουλίδης Γ.(53΄Ρέντας), Μαστορίδης Θεο.,Μαστορίδης Θω.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ: Παπαϊωάννου, Κοτανίδης, Ντίμτσιος(64΄Σιδερίδης), Σαμαράς, Κυβεντίδης, Μόσχος Κ., Καμπούρης, Παπαθανασίου, Καραμήτρος, Μόσχος Γ.(77΄Κωνσταντινίδης), Οικονόμου(81΄Διαμαντής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου