Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

<Ο θανατός σου......η ζωή μου.....!!>


Το τελευταίο του χαρτί παίζει ουσιαστικά η ομάδα του Εθνικού απέναντι στο ουραγό Καστράκι, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η επίτευξη της νίκης αποτελεί μονόδρομος!! Τα πράγματα έχουν στενέψει πλέον σε μεγάλο βαθμό μετά από 7 συνεχόμενες ήττες και 9 παιχνίδια μακρυά από νίκη, και έτσι στο παιχνίδι αυτό η ομάδα μας παίζει μία ολόκληρη κατηγορία και γενικά την χρονιά ολόκληρη.....Η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ άσχημη, και σαν να μην έφτανε αυτό, στο <Σαββατιάτικο> τελικό θα απουσιάσουν οι δύο τιμωρημένοι από τον προηγούμενο αγώνα.....Ιωάννου Ζ. και Μπαντής Ι. όπου αποτελούν πλήγμα για την ομάδα μας.
Παρόλο που είναι νωρίς (ακόμα 10 παιχνίδια) τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και ο αγώνας αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τελικούς που έχει δώσει ο Εθνικός τα τελευταία χρόνια......Λοιπόν αν η ομάδα μας θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, στην συνέχεια του πρωταθλήματος πρέπει επιτέλους να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στις νίκες, τις οποίες αγνοεί από την 4η αγωνιστική..!!!!
Η εν λόγω αναμέτρηση θα ξεκινήσει το Σάββατο 5/2/2011 στις 15:00μ.μ. στο γήπεδο Βασιλειάδας, με διαιτητές τους Γκλαβίνας Κ., Βασιλειάδης Σ. και Μαλέας Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου