Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνημα με το δεξί...!!!!!!!!!!!!!!!


Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων ο Εθνικός επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Βιτσίου σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ από την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησε δίκαια. Στο αγωνιστικό κομμάτι προηγηθήκαμε νωρίς νωρίς με το γκολ του Μαρκόπουλου Γ. στο 14' λεπτό κρεμώντας καταπληκτικά του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων στη συνέχεια η ομάδα του Τοιχιού ισοφάρισε με γκολ του Τσιμόπουλου Θ. στο 35' λεπτό όμως στο 76΄λεπτό ο Σαββουλίδης Θ. μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαστορίδη Θ. πήρε την κεφαλιά πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση δίνοντας έτσι τους 3 πρώτους βαθμούς στην ομάδα μας!!!!
Συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ: Στεφάνου, Σαββουλίδης Θ., Βλιώρας, Ψωμαδάκης, Μαστορίδης Χ., Σκέκλος, Ρέντας, Ιωάννου, Μαστορίδης Θ., Μαστορίδης Μ.(Σαββουλίδης Α. 74'), Μαρκόπουλος
*Την αποστολή συμπληρώνουν: Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μαστορίδης Β., Μαστορίδης Ν.
ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ: Πόπης, Τζιάρας Γ.(Παπαχρήστου 74') , Τέλο, Τζιάρας Γ., Μπορόζης, Πόπης Θ., Στασινόπουλος, Καρανάσιος, Τσιμόπουλος, Ντίτουρας, Τσιλίρας(Λιάμης 84')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου