Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αστραπή Μεσοποταμίας-Βασιλειάδα=6-0




Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα μας με το εφιαλτικό 6-0 όμως να μην αντικατοπτρίζει την εμφάνιση μας καθώς κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά και ως το 65' λεπτό της επανάληψης κοντράραμε στα ίσα την ομάδα της Μεσοποταμίας και αυτό γιατί ως το 70' λεπτό της συνάντησης το σκορ ήταν μόλις 2-0!!
Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης μόλις στο 9' βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Σαββουλίδη Θ. και τον τερματοφύλακα μας Στεφάνου να αποκρούει καταληκτικά πέναλτι στο 20' λεπτό, στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και κρατήσαμε το σκορ πάρα την πίεση του αντιπάλου και στο αποκορύφωμα, στο 40' λεπτό χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρέντα να πλασάρει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και ο ίδιος να αποκρούει καταπληκτικά στην γωνία του. Στην επανάληψη η Αστραπή πέτυχε το 2-0 στο 55' λεπτό με ένα πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό του Βάσκου Χρήστου πρώην παίχτη μας τα τελευταία 2 χρόνια!!Έπειτα κρατήσαμε το σκορ χωρίς να κάνουμε ευκαιρία ως που να έρθει το διάστημα 72-77' όπου δεχτήκαμε απανωτά 3 γκολ με τον Κοκοβίδη στο 72' και στο 75' και τον Βάσκο Χρήστο και πάλι στο 77' λεπτό, τέλος το κερασάκι στην τούρτα το 6-0 έγινε στο 85' λεπτό με τον Πασόλη.
Σε γενικές γραμμές το σκορ μας αδικεί σε μεγάλο βαθμό χωρίς να αξίζουμε όμως ούτε καν την ισοπαλία!!
*(εικόνες 1 και 3):φάσεις από τον αγώνα και στο βάθος οι φίλαθλοι της ομάδας μας που ταξίδεψαν ως την Μεσοποταμία για να ενισχύσουν την προσπάθεια μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου