Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Α.Σ. Εθνικού Βασιλειάδας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια αλλά και την οδύνη της για τον απρόσμενο και ξαφνικό θάνατο του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καλλιθέας, ΝΙΚΟΥ ΣΑΛΕΥΡΗ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός.

Ο θάνατος αυτού του σπουδαίου και λαμπρού ανθρώπου δεν αποτελεί μόνο απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στις μέρες μας τέτοιοι παράγοντες με υπόδειγμα ηθικής και αξιοπρέπειας είναι ελάχιστοι, αλλά και για όλη την ελληνική κοινωνία.

Ο Νίκος Σαλευρής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει....


Με τιμή

Α.Σ. Εθνικός Βασιλειάδας






Ο Νίκος Σαλευρής υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και ειδικότερα την Καλλιθέα, η οποία φέτος και για τρίτη χρονιά πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της το γήπεδο της Βασιλειάδας, για σχεδόν 25 χρόνια. Επί προεδρίας του και συγκεκριμένα το 2002- η ομάδα κατάφερε να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική, υλοποιώντας ένα όνειρο δεκαετιών.

Παράλληλα, επί ημερών του και όταν ο σύλλογος ήταν ακόμη ερασιτεχνικός, εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, δημιουργήθηκε τμήμα ενόργανης γυμναστικής και στίβου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου