Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Πρώτο δείγμα θετικό.....


Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Εθνικός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι της φετινής σεζόν, καθώς η ομάδα μας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο έτοιμη!! Οι ''κυανόλευκοι'' άφησαν ικανοποιημένους όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.....Όσον αφορά τα αρνητικά, σε αρκετά σημεία του αγώνα η ομάδα μας έδειξε αδυναμία στην άμυνα....αλλά πρώτον οι απουσίες, (έλειπαν οι Μπαντής Ι., Σαββουλίδης Θ., Σαββουλίδης Γ., βασικά στελέχοι), και δεύτερον επειδή ήταν το πρώτο φιλικό, δεν έχει καμία σημασία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Αμπελοκήπων, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχε όλα της τα γκολ (0-1) (18΄αυτογκόλ Παρδέλας Α.), (0-2, 20΄), (1-3, 33΄), (1-4, 35΄). Παρόλα αυτά και ο Εθνικός στην κόντρα γίνονταν πολύ επικίνδυνος στην αντίπαλη εστία, όπου και μείωσε σε μια από τις φάσεις του σε 1-3 στο 28' λεπτό, με τον νεοαποκτηθέντα Χυσολάρι Δ., ο οποίος ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν σήμερα, όταν μετά από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι του Τζήμα Θ. με βολέ πέτυχε το πρώτο γκολ του Εθνικού φέτος..!!Επίσης αξιοσημείωτη φάση για την ομάδα μας ήταν στο 41΄όταν το σουτ φάουλ του Μαστορίδη Θω. εξουδετέρωσε με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα, δημιουργώντας φάσεις και πετυχαίνοντας γκολ. Στο 49' λεπτό ο Μαστορίδης Θω. έκανε το 2-4 μετά από ένα εξαιρετικό συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 60΄λεπτό, μετά από προσωπική του κούρσα, ο Χυσολάρι Δ. έπιασε ένα δυνατό σουτ από τα 20 μέτρα αλλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Αμπελοκήπων....Ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και απομάκρυνε θεαματικά τα σουτ του Χυσολάρι Δ. στο 73΄και στο 82΄ αντίστοιχα.......Το τελικό 3-4 ήρθε στο 88΄λεπτό όταν μετά από σουτ του Μαστορίδη Θεο., ο νεαρός δοκιμαζόμενος Άνγκελ με προβολή έγραψε το τελικό σκορ!
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
Μπίρτσος Π., Παρδέλας Α., Ευαγγελίδης Χ., Χυσολάρι Δ., Παπαδόπουλος Π., Σκέκλος Ε., Τσοτσούλης Α., Τζήμας Θ., Σταύρου Η., Μαστορίδης Ν., Μαστορίδης Θω.
ακόμα έπαιξαν και οι: Μαστορίδης Θεο, Κάντζος Ν., Πουρσανίδης Χ., Παρδέλας Σ., Παπαδόπουλος Στ., Άνγκελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου