Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Προαναγγελία αγώνος:Αστραπή Μεσ.-Βασιλειάδα (26η τελευταία αγωνιστική)



Το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας έφτασε στο τέλος του, όπου η ουραγός Βασιλειάδα θα αποχαιρετήσει στον αγώνα με την Αστραπή Μεσ., και τυπικά το πρωτάθλημα....
Έπειτα από μια καταστροφική σεζόν, έτσι όπως εξελίχθηκε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε, αντιμετωπίζοντας κάποια οικονομικά και κυρίως αγωνιστικά προβλήματα, που την έφεραν ''προ τετελεσμένων γεγονότων'' καθώς δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ''μεγάλης'' (μάλλον γι' αυτήν) κατηγορίας και έτσι ο αγώνας με την πρωτοπόρο και πανάξια πρωταθλήτρια, Αστραπή Μεσοποταμίας, θα είναι ο τελευταίος της στην Α΄Κατηγορία.
Έτσι λοιπόν στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου στο γήπεδο της Μεσοποταμίας το ματς για την γηπεδούχο ομάδα θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα με την απονομή του τροπαίου από την διοργανώτρια Αρχή.
Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/05/2011 και ώρα 17:00μ.μ. στο γήπεδο Μεσοποταμίας με διαιτητικό τρίο τους Φωτιάδη Φ., Σταγγόλη Χ. και Μερκούρη Ι. (παρατηρητής:Σιδηρόπουλος Φ.)
-οι υπόλοιπες αναμετρήσεις:
ΑΕ Βιτσίου-Καστράκι
Κρόνος-Πολυκάρπη
Κορησός-Οινόη
Παναργειακός-Γραμμοχώρια
Νεστόριο-Μαυροχώρι
Ρεπό:Νταηλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου