Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του Εθνικού Βασιλειάδας

livescores


powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2010.......




Μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές, ήταν η χρονιά αυτή για τον Εθνικό, πέρα όμως από τις φετινές επιτυχίες που κυριότερη ήταν η άνοδος της ομάδας στην Α΄Κατηγορία, έγιναν και πολλά δυσάρεστα όπως η φετινή πορεία που διαγράφει η ομάδα στο πρωτάθλημα...!!!Έτσι λοιπόν θα σας αναλύσουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα της ομάδας αυτήν την χρονιά:

Ιανουάριος-Μάιος:
Έχοντας μια εξαιρετική πορεία με το ξεκίνημα της χρονιά με απολογισμό 12 νίκες 2 ισοπαλίες 5 ήττες, η ομάδα κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας και να βάλει πλώρη για την άνοδο στην Α΄Κατηγορία.
Μάιος (30 Μαϊού 2010):
Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έφερε την ομάδα μια ανάσα από την άνοδο στην ''μεγάλη'' κατηγορία, καθώς ο αγώνας απέναντι στην Διποταμία εντός έδρας ήταν ''φιέστα'' για τον Εθνικό γιατί σε περίπτωση νίκης πανηγύριζε την άνοδο!Το τελικό 8-2 για την ομάδα μας, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση της έδωσε την τρίτη προνομιούχο θέση όπου οδήγησε τον ιστορικό Εθνικό στην Α΄Κατηγορία μετά από 9 χρόνια!!!
Ιούνιος-Αύγουστος:
Η διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει την ομάδας, φέρνοντας παίχτες με εμπειρίες από εντός και εκτός χώρας...Στις 9 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας έχοντας ως προπονητή τον κ. Σαββουλίδη Θεόδωρο.
Σεπτέμβριος:
Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η ομάδα μας ξεκίνησε εξαιρετικά νικώντας με 2-1 την ΑΕ Βιτσίου την πρώτη αγωνιστική!!Η αισιοδοξία όμως για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, δεν έπαψε ούτε μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες που ακολούθησαν, 2-1 στο Καστράκι και 3-2 στο Νταηλάκη, καθώς ο Εθνικός πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις!!!
Οκτώβριος:
Η ομάδα συνέχισε τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις και αυτό γιατί την τέταρτη αγωνιστική ήρθε η δεύτερη νίκη, νικώντας 2-0 τα Γραμμοχώρια εντός έδρας.!!!Στη συνέχεια η τύχη δεν γέλασε στην ομάδα μας καθώς ηττήθηκε 2-1 άδικα στο Μαυροχώρι!!Η 6η αγωνιστική περιελάμβανε το μεγάλο τοπικό ντέρμπι για την Βασιλειάδα απέναντι στην Κορησό...το τελικό 1-1 ήρθε μετά από μια εξαιρετική και ηρωική εμφάνιση όπου αδικεί την ομάδας καθώς μια ομάδα έπρεπε να πανηγυρήσει την νίκη, και αυτή είναι ο Εθνικός!!!Ο Οκτώβρης ήταν και ο μήνας της ιστορίας της ομάδας, γιατί στις 22 Οκτωβρίου η ομάδα γιόρτασε 49 χρόνια μετά την ίδρυση της (1961)!!!Οι κακές εμφανίσεις και τα αγωνιστικά προβλήματα του Εθνικού ξεκίνησαν από τις 23 Οκτωβρίου και μετά όπου την 7η αγωνιστική η ομάδας μας ηττήθηκε 3-0 στο Κρόνο μετά από μια άσχημη εμφάνιση!!...
Νοέμβριος:
Η ομάδα άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα έχοντας μόνο ήττες με 1-4 από Πολυκάρπη, 2-0 στην Οινόη και 1-4 από Νεστόριο..!!!Τα χειρότερα για τον Εθνικό ήρθαν στις 19 Νοεμβρίου όταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παπαδόπουλος Στέφανος δήλωσε απρόσμενα την παραίτηση του από το Δ.Σ.!!Το νέο Δ.Σ. που σχηματίστηκε έφερε πρόεδρο της ομάδας τον Ιωάννου Γεώργιο!!!!
Δεκέμβριος:
Ο τελευταίος μήνας του 2010 δεν βελτίωσε καθόλου την αγωνιστική περισσότερο κατάσταση της ομάδας, συνεχίζοντας με ήττα στο μοναδικό αγώνα του πρωταθλήματος τον μήνα αυτόν, την 12η αγωνιστική στο Άργος με 3-0..(τα χιόνια δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή άλλων αγώνων του πρωταθλήματος!!Με το τέλος τις αγωνιστικής περιόδου για το 2010, έφερε την ομάδα μας στην 10η θέση με 7 βαθμούς σε 12 αγώνες, με απολογισμό 2 νίκες 1 ισοπαλία και 8 ήττες
(και ένα ρεπό), μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.....

Τέλος ελπίζουμε πως το 2011 θα φέρει περισσότερες επιτυχίες και χαρές στην ομάδα μας..!!!!!!

Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος του 2010 ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες μας, το 2011 να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη, και αισιοδοξία στη δύσκολη εποχή που διανύουμε...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου